Find os

Besøg os på Ærø

Færge
Fra Fyn sejler der færge til Ærø fra Svendborg og Faaborg. Fra Jylland sejler der færge til Ærø fra Fynshav på Als. Fra færgehavnene går der bus til Bregninge. Man kan også leje cykler i havnene.

Biltur
Butikken ligger i den idylliske lange landsby Bregninge, der officielt er kåret som Danmarks første blomstrende landsby. Bregninge ligger mellem byerne Ærøskøbing og Søby.

Lokale busser ganske gratis
Bussen kører direkte til og fra Bregninge, og det er ganske gratis. Tjek tider her: http://www.fynbus.dk/wm141252,141854

Sejlbåd
Pga. Ærøs placering i det fynske ø-hav sejler mange i lystbåd til Ærø. Der er havne i Marstal, Æørskøbing og Søby. Der går gratis bus fra alle havne direkte til Bregninge og der er desuden gode forhold for cyklister på Ærø. Afstanden fra Marstal til Bregninge er 16 km. Fra Ærøskøbing til Bregninge er der 9 km. Fra Søby til Bregninge er der 6 km.

Turistbustur til Ærø
Det er ofte muligt at komme med en turistbus til Ærø. Forhør hos busselskaber og rejsearrangører om deres ture til Ærø, og spørg også om bussen besøger gårdbutikken i Bregninge. Se mere her: http://www.turist-erria.dk

 

På cykel
Det er populært at cykle rundt på Ærø, og man kan nemt leje en cykel eller få sin egen med på færgeoverfarten.

Fly
På Ærø er der en flyveplads. Forhør her om mulighederne.


Shop online til Ø priser